Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Caçadora de masies

FENT VALER EL PATRIMONI RURAL CATALÀ

 • 13
  Mecenes

Biografia

Em dic Marta Lloret i sóc nascuda a la Garriga. Quan estudiava Humanitats a la UPF ara fa 17 anys em vaig presentar a una beca convocada per la Fundació Mas i Terra per inventariar masies a la Garrotxa. Allà vaig saber que volia fer d'aquest món tan fascinant el meu ofici. Amb aquest objectiu, vaig seguir col·laborant amb la Fundació Mas i Terra fent catàlegs i estudis de masies, que vaig fer de forma complementària als meus estudis d'Humanitats i al màster de Gestió del Patrimoni en l'àmbit local de la UdG. 

Després d'uns anys col·laborant amb diverses administracions i empreses del sector, ara fa 11 anys que treballo a l'empresa Antequem, S.L., fent inventaris, catàlegs i estudis. Es podria dir que he aconseguit l'objectiu de fa tants anys de seguir visitant i documentant masies d'arreu de Catalunya, que faig tant durant la meva jornada laboral com al meu temps lliure. I aquest darrer que feia de forma esporàdica, ha començat a ocupar una part important de la meva vida des que vaig obrir el compte de la Caçadora de masies a Instagram ara fa 3 anys i a Twitter ara en fa 1. 

Empesos per l'interès que ha despertat la iniciativa, actualment hem engegat el projecte Masiaire amb la Fundació Mas i Terra on busquem de donar vida a masies que estan tancades, trobant masovers que hi visquin a canvi d'arreglar-les.

Estadístiques generals

 • 13
  Mecenes
 • 13
  Publicacions
 • 23
  et segueixen