Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Caçadora de masies

FENT VALER EL PATRIMONI RURAL CATALÀ

  • 13
    Mecenes
Ser mecenes de la caçadora de masies és una manera de contribuir a la difusió del patrimoni rural de manera activa. Podeu fer-ho en la mesura que us sigui possible, amb nivells de subscripció que van des de 2 a 50 euros. La vostra ajuda la destinaré als desplaçaments, a la creació de continguts i als imprevists que puguin sorgir relacionats amb l'activitat.

Moltes gràcies pel vostre suport. Salut i masies!
Petricó
 Amb aquesta subscripció estàs ajudant a la Caçadora de masies a seguir realitzant la tasca de divulgació i a la creació de continguts a les xarxes socials. El petricó és la mesura més petita, però no per això menys valuosa, ja que em permetrà arribar més lluny.


2,00 € mensuals
Porró
Amb aquesta subscripció tindreu accés a continguts extres als que ja ofereix la caçadora de masies a les xarxes socials. Podreu veure vídeos amb explicacions dels continguts, com poden ser anècdotes o detalls que el format de les stories d'Instagram limita. 
5,00 € mensuals
Càntir
Si teniu capacitat per fer una subscripció Càntir, no només tindreu accés als vídeos exclusius que ofereix la mesura del Porró, sinó que podreu venir un dia a l'any de cacera. Us imagineu com ha de ser veure totes les meravelles que visito en primera persona? 
15,00 € mensuals
Picotí
El Picotí és una mesura de gran capacitat, que no només contribuirà a la creació de continguts i obtindrà els vídeos exclusius de les mesures més petites, sinó que tindrà un privilegi molt gran. Serà un/a acompanyant habitual de cacera, amb ni més ni menys que quatre visites anuals. 
50,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual